Persondataorientering på ssi.dk

Formålet med Statens Serum Instituts (SSI) beskrivelse af persondata er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger på SSI’s hjemmesider.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Vi opbevarer kun data, så længe det er nødvendigt for at yde den service eller varetage den opgave, som brugeren af vores hjemmesider har ønsket af os.

Hvilke oplysninger indsamler SSI?

SSI indsamler ikke af egen drift e-mailadresser eller andre oplysninger om besøgendes profil.

Brugerne oplyser deres e-mail adresse i forbindelse med at abonnement på nyhedsbreve. E-mailen opbevarer vi alene for at levere den ønskede service. Det samme gælder ved SSI-møder og konferencer, hvor vi beder deltagerne om at udfylde en formular ved tilmelding. 

Brugerstatistik

For at kunne videreudvikle og forbedre SSI’s hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.

Brugerstatistikken bruges udelukkende i anonymiseret form, fx til at se, hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest.

Vi bruger Siteimprove Analytics - Læs mere hos Siteimprove om deres privatlivspolitik og cookies: Siteimprove Data Protection and Privacy Policy

Præsentation af statistiske og videnskabelige data

På hjemmesiden præsenteres statistiske og videnskabelige oplysninger alene i anonymiseret form. Helbredsoplysninger vil derfor aldrig optræde i personidentificerbar form.

Links til andre hjemmesider

SSI’s hjemmeside har links til eksterne hjemmesider. Vi kan ikke gøres ansvarlig for indholdet af de hjemmesider, der linkes til eller indholdet af de hjemmesider, der linker til SSI's hjemmeside. SSI ikke heller ikke tage ansvar for disse eksterne hjemmesiders persondataorientering eller for disse siders brug af cookies mm. Dette er fx relevant ifm. afspilning af vores videoer på YouTube, hvor YouTube registrerer din brug af dem.

Se Googles privatlivspolitik.

Du bør derfor være opmærksom på, hvornår du forlader Statens Serum Instituts hjemmeside.