Statens Serum Institut blev grundlagt i 1902. Vores mission er at styrke sundhed gennem sygdomskontrol og forskning.

Statens Serum Institut blev grundlagt i 1902. Vores mission er at styrke sundhed gennem sygdomskontrol og forskning.

Job på SSI

Cirka 700 medarbejdere er hver dag med til at udvikle SSI som arbejdsplads. Her finder du vores ledige stillinger. Vi håber, at du har lyst til at søge job hos os - og være med til at sætte dit præg på SSI.

Ledige stillinger

Klik her for at se listen over ledige stillinger.

Sådan søger du

På Statens Serum Institut håndterer vi jobansøgninger elektronisk, og derfor skal din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser sendes elektronisk.

I bunden af alle stillingsannoncer finder du linket "søg stilling", som du skal bruge, hvis du ønsker at søge den pågældende stilling. Når du klikker på "søg stilling" bliver du dirigeret videre til vores elektroniske rekrutteringssystem, hvor du bliver guidet igennem en 3-trinsproces.

Når du har godkendt og sendt din ansøgning, vil du inden for 24 timer modtage en mail, hvori vi bekræfter vores modtagelse af din ansøgning.

Almindeligvis vil behandlingsstiden tage op til 4 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Spørgsmål til stillingen

I alle stillingsannoncer er angivet en kontaktperson. Hvis du har spørgsmål til jobbet eller ønsker yderligere informationer, skal du henvende dig til kontaktpersonen.

Rekrutteringsforløb

Et struktureret rekrutteringsforløb er første skridt på vejen til at få ansat den rigtige kandidat. Vi lægger derfor vægt på, at du som kandidat kan danne dig et indtryk af Statens Serum Institut som arbejdsplads igennem et professionelt rekrutteringsforløb.

Samtalen

Hvis du bliver indbudt til samtale vil det ske snarest muligt efter ansøgningsfristens udløb.

Afhængig af hvilken stilling du søger, vil der nogle gange være behov for en 2. samtale. Ligeledes vil du, hvis du er til flere samtaler på SSI, også kunne opleve at samtalens form kan variere fra stilling til stilling.

Når du bliver indbudt til samtale, kan det være en god idé at spørge ind til hvad der forventes til samtalen, da det vil gøre det nemmere for dig at forberede dig.

Ved din ankomst skal du henvende dig i receptionen. Du vil enten få udleveret et kort over området eller blive hentet af en person fra ansættelsesudvalget.

Ansættelsesudvalget vil altid bestå af mindst en leder og en medarbejder. I de fleste tilfælde vil ansættelsesudvalget yderligere bestå af 1-3 personer afhængig af jobbets karakter og samarbejdsflader. Der vil oftest også deltage en rekrutteringskonsulent fra Koncern-HR.

Det er vigtigt, at du får stillet de spørgsmål du gerne vil have svar på. Du er også altid velkommen til at ringe til kontaktpersonen i ansættelsesudvalget før eller efter samtalen, hvis du skulle få brug for det.

Efter samtalen

Du vil som udgangspunkt altid blive kontaktet på telefon, hvis du har været til samtale. I enkelte tilfælde kan det forekomme, at du modtager svar på mail. Hvis du ønsker at få uddybet svaret, er du altid velkommen til at ringe til kontaktpersonen i ansættelsesudvalget.

Ansættelseskontrakten

Hvis du har fået tilbudt stillingen, vil du via mail modtage et ansættelsesbrev, som fra SSI’s side er juridisk bindende. Du vil i brevet blive bedt om at fremsende relevant dokumentation herunder eksempelvis eksamensbeviser og tidligere ansættelsesbeviser. Efter vi har modtaget dokumentationen, vil der gå ca. 14 dage før du modtager din kontrakt.