Uge 47 - 2018

Ny hjemmeside på vej
Bestilling af varer fra ssi.dk

Ny hjemmeside på vej

I weekenden 1.-2. december lancerer SSI en ny hjemmeside, der bl.a. er optimeret til mobile enheder. Hjemmesiden får desuden helt nyt design, og dele af indholdet bliver struktureret på en anden og mere hensigtsmæssig måde. Overgangen til den nye hjemmeside starter fredag eftermiddag.

EPI-NYT uge 47 2018 figur 1

EPI-NYT og den nye hjemmeside

Som vi også har varslet tidligere på året, EPI-NYT 5/18, så vil den faglige rådgivning, der traditionelt set er givet via EPI-NYT nu være at finde på hjemmesiden. Dette sikrer blandt andet, at det altid er den nyeste og opdaterede rådgivning, man bliver præsenteret for, når man går ind på et emne-specifikt område på hjemmesiden. I EPI-NYT vil man fortsat få seneste nyt om vores overvågning af og forebyggelse af smitsomme sygdomme, men i stigende grad linkes der til de sider på ssi.dk, hvor informationerne er tilgængelige.

Bestilling af varer fra ssi.dk

På grund af overgangen til den nye hjemmeside vil det ikke være muligt at bruge elektronisk bestilling af varer via Blanket 6 fra fredag den 30. november kl. 12 til søndag den 2. december kl. 12. Herefter vil der igen være åbent for bestillinger under menupunktet ”Produkter og ydelser – Bestilling og levering – Blanket 6”.

Både log-in og selve bestillingen vil ligne det nuværende og foregå på samme måde. Al information i tilknytning til bestilling, fx information om levering, varer i restordre mv. vil være på den nye hjemmeside.

En ny webshopløsning for varebestilling ventes lanceret i 2019.

(Afsnit for Kommunikation)

Læs tidligere numre af EPI-NYT

21. november 2018