Presserum

Her kan journalister finde kontaktoplysninger, fakta, fotos, infografikker og andre vigtige informationer.

Presserummet er rettet mod pressen. Studerende, skoleelever, patienter og andre interesserede kan i stedet finde en lang række informationer her på vores hjemmeside.

Mand bliver interviewet af pressen

Pressemail og -telefon

Alle henvendelser fra journalister skal gå gennem vores pressemail eller pressetelefon.
Kommer du ikke igennem første gang på pressetelefonen, så prøv igen lidt senere. Eller endnu bedre, skriv til pressemailen.

Pressemail: presse@ssi.dk
Vi gør vores bedste for at svare hurtigt, men i travle perioder kan vi ikke garantere svar inden for samme døgn.

Pressetelefon: 2260 1123
Du kan ikke sende sms’er til nummeret – kun ringe.

Dataudtræk til individuelle:

Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe privatpersoner eller pressen med specifikke dataudtræk. Til gengæld arbejder vi ud fra princippet, at data skal være tilgængelig for alle, og størstedelen vil ligge tilgængeligt på hjemmeside og i tilknyttede filer.

Under covid-19

Statens Serum Institut modtager rigtig mange henvendelser på mail og telefon vedrørende covid-19. Vores fagfolk arbejder på højtryk for at bremse covid-19-smitten, så vi beder alle respektere, at der kan forventes længere svartider end før covid-19.

Publicering af overvågningsdata

På Statens Serum Institut er vi ansvarlige for overvågningsdata og offentliggør disse i samlet form, så alle kan følge med i udviklingen af covid-19.
De daglige nøgletal for covid-19 kan du finde på SSI-dashboardet.

Du kan også hente filer med overvågningsdata. Filen indeholder data om antal smittede og testede fordelt på kommuner og regioner, antal smittede fordelt på køn og alder, døde over tid, antal nyindlæggelser samt data bag kontakttal.

 

Flemming Platz

Kontakt

Flemming Platz, Pressechef, Direktionssekretariatet / Presse
@. flpl@ssi.dk Se profil