TestCenter Danmark klar med testtider og svartider på hjemmesiden

Med nye oversigter på TestCenter Danmarks hjemmeside kan alle nu følge med i ventetider og svartider, og dermed også arbejdet med at nå målsætningerne for testningen. 

Regeringen indgik den 14. august en bred aftale om genåbningens fase 4. I den aftale er målsætningen, at 80% skal have adgang til COVID-19-test inden for 24 timer, og at 80% får svar på test dagen efter, at testen er foretaget. 

TestCenter Danmark har siden arbejdet på at møde målsætningerne og har løbende forbedret testkapacitet og hastighed. Som en service og et led i det arbejde kan borgerne nu følge udviklingen i testtider på TestCenter Danmarks hjemmeside.

"I TestCenter Danmark har vi fra begyndelsen haft fuld fokus på at effektivisere og forbedre vores testkapacitet og hastighed. Det arbejde forsætter. Det er dejligt, at vi nu kan åbne for, at borgerne i Danmark selv kan følge vores udvikling hen imod de målsætninger, der er sat," siger Anne-Marie Vangsted, Direktør i TestCenter Danmark.

Udviklingen vil blive vist på TestCenter Danmarks hjemmeside. Den aktuelle ventetid på en COVID-19-test opdateres alle hverdage, mens svartiderne opgøres én gang om ugen for den foregående uge.

Tiderne kan ses her.

Partierne bag aftalen den 14. august var Socialdemokratiet og Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance og Alternativet.

Anne-Marie Vangsted

Kontakt

Anne-Marie Vangsted , Biobank, Medfødte sygd. & Vac.beredskab / Biobank, Medfødte Sygd. & Vac.beredskab
T. 32685305 @. amva@ssi.dk Se profil