Ny faglig direktør til Statens Serum Institut

Christian Østergaard Andersen tiltræder den 1. december 2023 som faglig direktør for det diagnostiske infektionsberedskab på Statens Serum Institut.

Foto af Christian Østergaard Andersen

"Det er en stærk diagnostiker og forskningskapacitet, som tiltræder som bliver vores nye faglige direktør, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet," siger Henrik Ullum, direktør, Statens Serum Institut.

Christian Østergaard Andersen kommer fra en stilling på Amager og Hvidovre Hospital, hvor han siden 2010 har været cheflæge på Klinisk Mikrobiologisk afdeling. Christian er uddannet speciallæge i klinisk mikrobiologi, og har en ph.d. samt den medicinske doktorgrad ved det Sundhedsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet.

Christian har således en lang karriere bag sig i sundhedsvæsenet, hvor han har beskæftiget sig med mikrobiologi, forskning og ledelse.

"Jeg ser frem til min nye stilling på SSI og derigennem kunne bidrage til at fortsætte og udvikle det stærke danske infektionsberedskab sammen med instituttets dygtige medarbejdere og i samarbejde med vigtige aktører nationalt og internationalt," siger Christian Østergaard Andersen.

Pressehenvendelser 
Kontakt Statens Serum Instituts presseafdeling på telefon 2260 1123 eller mail presse@ssi.dk
Abonner på Nyheder fra SSI

Pressehenvendelser 

Kontakt Statens Serum Instituts presseafdeling på telefon 2260 1123 eller mail presse@ssi.dk

Abonner på Nyheder fra SSI