Statens Serum Institut kommer med et nyt smart overblik over covid-19

Et nyt covid-19-dashboard fra Statens Serum Institut giver nu et nemt og hurtigt overblik over de vigtigste nøgletal ét sted.

Fredag den 3. juni 2022 lancerer Statens Serum Institut (SSI) et nyt covid-19-dashboard, der samler nøgletallene fra de forskellige covid-19-dashboards ét sted.

I løbet af pandemien har SSI udviklet flere forskellige covid-19-dashboard med det formål at vise smittespredningen fordelt på forskellige niveauer. Målet med det nye dashboard er at give et nemmere og bedre overblik over de vigtigste nøgletal for covid-19 ét samlet sted.

Nemt og hurtigt overblik – alle ugens dage

På dashboardet præsenteres daglige ændringer i første infektion, reinfektioner, bekræftede tilfælde, testede og døde på nationalt niveau. Udover daglige ændringer vises tallene også som samlede tal siden den 27. januar 2020 på nationalt niveau. På dashboardet er det også muligt at følge den daglige hospitalsbelægning – herunder intensiv og respirator.

Dashboardet giver en enkel og overskuelig visning af de daglige nøgletal. Nøgletalsdashboardet opdateres hver dag klokken 14.00. Dashboardet er automatisk. Det betyder, at eventuelle fejl på dashboardet i weekender og helligdage først tilses den kommende hverdag. Tjek derfor altid opdateringsdato på dashboardet. Det betyder samtidigt, at SSI’s to andre covid-19-dashboards, det kommunale og regionale, ikke længere bliver opdateret i weekenderne og på helligdage, men overgår til at blive opdateret udelukkende alle hverdage.

Bemærk desuden at antallet af bekræftede tilfælde – og de afledte data – er påvirkede af den kraftigt nedsatte testaktivitet, hvilket gør, at tallene ikke er et præcist billede af smitten i samfundet.

Besøg vores nye dashboard: Nationale nøgletal covid-19

Pressehenvendelser 
Kontakt Statens Serum Instituts presseafdeling på telefon 2260 1123 eller mail presse@ssi.dk
Abonner på Nyheder fra SSI

Pressehenvendelser 

Kontakt Statens Serum Instituts presseafdeling på telefon 2260 1123 eller mail presse@ssi.dk

Abonner på Nyheder fra SSI