Nye covid-19-testsvar ikke tilgængelige i coronapas fredag i en kort periode

Fredag den 20. maj vil man kortvarigt ikke kunne se nye covid-19-prøvesvar i coronapasset. Men alle borgere kan se deres prøvesvar på sundhed.dk. Dette skyldes en større flytning af produktionsservere hos Statens Serum Institut. 

Coronapas

I weekenden den 20. til 22. maj 2022 foregår der en større flytning af Statens Serum Instituts produktionsservere til Statens IT. Det betyder, at der ikke kommer nye prøvesvar til coronapasset fra klokken 8 fredag den 20. maj og nogle timer frem. Borgere vil derfor ikke kunne se nye prøvesvar i deres coronapas i den periode.

Du skal være opmærksom, hvis du skal rejse i weekenden og skal bruge dit coronapas. Borgere, der skal bruge et covid-19 testsvar fredag morgen til en rejse, opfordres til at sørge for at have et testsvar i deres coronapas tidligere, hvis rejsen kræver det.

Borgerne kan hele tiden se prøvesvar på sundhed.dk.

Der udgives desuden ikke overvågningsdata eller tal på SSI’s hjemmeside og dashboards i hele weekenden fra fredag den 20. maj til søndag den 22. maj. Det betyder også, at nøgletallene mandag den 23. maj 2022 vil indeholde data siden torsdag den 19. maj 2022.

Pressehenvendelser 
Kontakt Statens Serum Instituts presseafdeling på telefon 2260 1123 eller mail presse@ssi.dk
Abonner på Nyheder fra SSI

Pressehenvendelser 

Kontakt Statens Serum Instituts presseafdeling på telefon 2260 1123 eller mail presse@ssi.dk

Abonner på Nyheder fra SSI