Kåre Mølbak med i toppen på magtliste

Mandag eftermiddag offentliggjorde Dagens Medicin årets top 100 over de mest magtfulde mænd og kvinder i det danske sundhedsvæsen. Her er Statens Serum Instituts faglige direktør Kåre Mølbak røget ind på en flot 6. plads.

Kåre Mølbak til konference hos Dagens Medicin

Hvis folk ikke kendte ham før, så gør de det nu. Siden COVID-19 epidemien begyndte i starten af året, har faglig direktør Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut (SSI) været en af de mest centrale og brugte fagfolk både i forhold til politikerne og medierne.

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at han i år er med helt i toppen på Dagens Medicins top 100 liste over de mest magtfulde mænd og kvinder i det danske sundhedsvæsen.

Offentliggjort på konference

Listen blev offentliggjort mandag eftermiddag, og her er Kåre Mølbak røget ind på en flot 6. plads. De første fem pladser ser således ud:

  1. Mette Frederiksen
  2. Søren Brostrøm
  3. Stephanie Lose
  4. Camilla Noelle Rathcke
  5. Sophie Hæstrup Andersen

Offentliggørelsen skete på den årlige konference ”2 dage for sundheden”. Den arrangeres af Dagens Medicin og Netdoktor.dk og bliver afholdt i DGI-byen i København.

To andre medarbejdere fra SSI har også fundet vej til listen. Således er afdelingschef og overlæge Tyra Grove Krause på en 56. plads og overlæge Anders Fomsgaard på en 99. plads.

Hele SSI’s fortjeneste

Kåre Mølbak udtrykker glæde over den flotte placering:

”Jeg er selvfølgelig både glad og stolt over at være kommet med på listen. Jeg mener dog ikke, at det er min fortjeneste alene. Æren tilfalder alle de hårdtarbejdende medarbejdere her på SSI, som har gjort en kæmpe indsats i mange måneder under COVID-19-epidemien. Hver gang, jeg udtaler mig, sker det på baggrund af deres store arbejde”, siger Kåre Mølbak.

Kåre Mølbak

Kontakt

Kåre Mølbak, Professor, Ekspert, Direktionen / Epidemiologisk Infektionsberedskab
T. 32683157 @. krm@ssi.dk Se profil