Hjemmetest for antistoffer for COVID-19 er på vej ud til 300.000 borgere

Udsendelsen af de mange test sker som led i ”Vi Tester Danmark”. Deltagerne skal selv indtaste resultatet via et link, som de modtager i e-Boks. Desværre er brevene i e-Boks lidt forsinkede.

Vi tester DK logo

300.000 borgere har allerede sagt ja til en test for at måle om de har udviklet antistoffer, og dermed allerede kan have været smittede med COVID-19. Antistoftesten er et tilbud til borgere, der er blevet inviteret til at være med i ”Vi Tester Danmark” – og som takker ja til at deltage.

Lige nu får Statens Serum Institut (SSI) en del henvendelser fra borgere, der endnu ikke har modtaget selve antistoftesten, eller som ikke har fået det brev i e-Boks, som er nødvendigt for at kunne registrere testresultatet.

Beskeden fra SSI er, at både antistoftest og brevet til registrering af testresultater trods lidt forsinkelser er på vej ud til borgerne nu.

Det er en god idé at vente med at tage testen, til man har brevet som beskriver, hvor man skal registrere resultatet.

Hvis man allerede har taget testen, skal man gemme resultatet og registrere det, når brevet i e-Boks kommer.

Callcenter til borgere
Har du fået en invitation til "Vi Tester Danmark", og har du spørgsmål, så kontakt vores Callcenter på 7080 3947. Der er åbnet mandag-torsdag kl. 16-21 og lørdag-søndag kl. 10-15. Du kan også skrive en mail: kontakt@vitesterdanmark.dk.
Ute Wolff Sönksen

Kontakt

Ute Wolff Sönksen, Overlæge, Bakterier, parasitter og svampe / Ref.laboratoriet f Antibiotikaresistens
T. 32689133 @. uws@ssi.dk Se profil