SSI er med på Børnenes Dag

SSI deltager i fejringen af FN's Børnekonvention med et indlæg omkring vacciner.

Børn 02

Statens Serum Institut er med, når det i dag fejres, at FN’s Børnekonvention fylder 29 år. I dagens anledning har UNICEF Danmark for fjerde år i træk invitere til Børnenes Dag. Her mødes forskellige parter på tværs af brancher for at dele viden og styrke samarbejdet til fordel for verdens børn.

På Børnenes Dag 2018 vil man dykke ned i de 17 Verdensmål (Sustainable Development Goal). Målet er at se på, hvordan man kan omsætte målene og løfterne i Børnekonventionen til konkret praksis for børn og unge.

Findes der en vaccine mod vaccinekritik

Som en del af programmet er der arrangeret otte såkaldte laboratorier, som stiller skarpt på temaer om børn og unge. Her er SSi blevet bedt om at lede det ene laboratorium, der har overskriften ”Findes der en vaccine imod vaccinekritik?”

”Jeg vil fortælle om det danske børnevaccinationsprogram og den gode historie om, hvad vi har nået. Men også hvorfor nogle få er i tvivl, og hvad det er, som styrer skepsissen mod vacciner, både herhjemme og i udlandet”, siger sektionsleder Palle Valentiner-Branth fra SSI.

Palle Valentiner-Branth

Kontakt

Palle Valentiner-Branth, Afdelingschef, Infektionsepidemiologi & Forebyggelse
T. 32683269 @. pvb@ssi.dk Se profil