SSI Vaccinedag 2023

SSI Vaccinedag 2023

Efter 3 års coronapause tilbyder Statens Serum Institut igen i år en kursusdag med fokus på børnevaccinationsprogrammet og andre vaccinerelaterede spørgsmål. Som noget nyt afholdes kurset som hybridkursus, med mulighed for deltagelse både fysisk og online.

Tidspunkt og sted

Dato: onsdag d. 31. maj 2023
Tid: 8:00 - 16:00
Sted: Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg, Denmark

Målgruppe

Praktiserende læger, praksispersonale og sundhedsplejersker som arbejder med vaccination.

Formål

At informere om seneste nyt ift. Børnevaccinationsprogrammet og vaccinationsrelaterede spørgsmål.

Programmet

Emner forventes bl.a. at omfatte: Børnevaccinationsprogrammet, udfordringer i almen praksis med børnevaccinationsprogrammet – i et nordjysk perspektiv, barriere for vaccination samt håndtering af vaccineskepsis, evaluering af den nye påmindelsesordning, influenzavaccination af børn, status på HPV-vaccination af drenge og piger, kighostevaccination af gravide og en praktisk gennemgang om tilpasning til børnevaccinationsprogrammet, intervaller mellem vacciner mm.

Det foreløbige program for dagen

Tilmeldingsfrist og information

Tilmeldingsfrist: 15. maj 2023

Tilmelding er efter først til mølle-princippet og skal ske via tilmeldingsformular.

Hvis der er spørgsmål som evt. ønskes besvaret på dagen, kan disse sendes allerede ved tilmelding, således at vi kan sikre, at disse spørgsmål besvares gennem undervisningen. Tilsvarende må I gerne komme med eksempler på cases om personer, som ikke er fuldt vaccinerede, hvad er grunden til dette? I er selvfølgelig velkomne til også at komme med spørgsmål på selve dagen.

Priser

Arrangementet koster kr. 1.500, som faktureres på deltagerens ydernummer efter tilmeldingsfristens udløb. Bemærk, at der er bindende tilmelding efter denne dato.
Der vil desuden blive mulighed for at deltage i vaccinedagen online. Her skal man tilmelde sig via ovenstående link og markere online-deltagelse. Pris for online-deltagelse er kr. 750.
Kurset forventes godkendt af PLO, Efteruddannelsesfonden, og der kan i så fald søges refusion under et aktivitetsnummer, som der vil blive informeret om senere her.