Ny bog om vaccineforskning med bidrag fra SSI

“Advanced Vaccine Research Methods for the Decade of Vaccines” udkommer i april 2015. Bogen giver et opdateret overblik over nye forskningsmetoder og udfordringer inden for vaccinefeltet.

Bogen er inddelt i 2 hovedområder; den første del beskriver de nye vaccinationstiltag, som har ændret vaccinefeltet de senere år. Både den nyeste udvikling på det præ-kliniske område samt selve udviklingen inden for kliniske vaccinestudier bliver behandlet grundigt. Den anden del af bogen fokuserer på sygdomme, hvor vi endnu ikke har effektive vacciner. Det kan være sygdomme, hvor den nuværende vaccine ikke er god nok eller sygdomme, vi slet ikke har vacciner imod f.eks. HIV og malaria.

Kapitlerne i bogen er skrevet af internationalt anerkendte specialister. Else Marie Agger samt Peter Andersen, begge fra Afdelingen for Infektionsimmunologi, er repræsenteret som de eneste bidragsydere fra Danmark. De har skrevet et kapitel, der handler om vigtigheden i at udvikle en ny og mere effektiv vaccine imod tuberkulose.

Ydereligere information om bogen: “Advanced Vaccine Research Methods for the Decade of Vaccines”: http://www.horizonpress.com/vaccines.