SSI Vaccinedag 2020

I lighed med tidligere år, tilbyder Statens Serum Institut igen i år en kursusdag med fokus børnevaccinationsprogrammet og andre vaccinerelaterede spørgsmål.

Tidspunkt og sted

Dato: Tirsdag den 9. juni 2020
Tid: 8:30 - 16:00
Sted: Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Ålborg

Målgruppe

Praktiserende læger, praksispersonale og sundhedsplejersker som arbejder med vaccination.

Formål

At informere om seneste nyt ift. Børnevaccinationsprogrammet og vaccinationsrelaterede spørgsmål.

Programmet

Emner forventes at omfatte: Vaccinetvivl og kommunikation med vaccinetvivlere, den avancerede påmindelsesordning og registrering i Det Danske Vaccinationsregister, forskelle i vaccinationstilslutning, HPV-vaccination af drenge, herunder catch-up programmer, praktisk gennemgang om tilpasning til børnevaccinationsprogrammet, intervaller mellem vacciner mm. samt status på kighosteepidemien og vaccinationstilbuddet til de gravide.

Tilmeldingsfrist og information

Tilmeldingsfrist: 22. maj 2020

Tilmelding er efter først til mølle princippet og skal ske via nedenstående tilmeldingsformular.

Hvis der er spørgsmål som evt. ønskes besvaret på dagen kan disse sendes allerede ved tilmelding, således at vi kan sikre, at disse besvares gennem undervisningen. Tilsvarende må I gerne komme med eksempler på cases om personer som ikke er fuldt vaccinerede, hvad er grunden til dette? I er selvfølgelig velkomne til også at komme med spørgsmål på selve dagen.

Priser

Arrangementet koster kr. 1.200,00 ex. moms som faktureres på deltagerens ydernr. efter tilmeldingsfristens udløb. Bemærk, at der er bindende tilmelding efter denne dato.

Kurset forventes godkendt af PLO, Efteruddannelsesfonden, og der kan i så fald søges refusion under et aktivitetsnr. som vil blive informeret om senere her.

Tilmeldingsformular - Vaccinedag 2020

Alle felter med * skal udfyldes.