DANMAP seminar 2022

Vær med når det årlige DANMAP seminar om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark løber af stablen den 18. november 2022.

I uge 47 finder den globale antibiotikauge sted. I år vil det for andet år i træk være en uge, hvor ikke kun verdenssundhedsorganisation (WHO), men også FN's fødevare- og landbrugsorganisation (FAO), Verdensorganisationen for Dyresundhed (OIE) og FNs miljøorganisation (UNEP) retter fokus mod de problemer, der følger af et årtier-langt højt antibiotikaforbrug i verden. Samtidig vil man diskutere de løsninger verden kan arbejde med.

I den forbindelse inviterer parterne bag det danske overvågningsprogram DANMAP til et seminar om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark.

På seminaret vil de vigtigste resultater fra den årlige DANMAP-rapport blive gennemgået. Rapporten opgør forbruget af antibiotika til dyr og mennesker samt forekomsten af antibiotikaresistente bakterier i dyr, fødevarer og mennesker i Danmark for 2021. Rapporten udkommer i starten af oktober og vil kunne findes her.

Som sidste år vil vi forsøge også at tilbyde mulighed for at tilgå seminaret online. Nærmere om dette vil blive annonceret på SSIs hjemmeside om arrangementer.

Tid

Fredag den 18. november 2022 kl. 12.30 til 16.00.

Program

Følger primo oktober på DANMAPs hjemmeside.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via tilmeldingsformularen nederst på denne side.
Sidste dato for tilmelding er søndag den 13. november.

Link til seminaret

Linket sendes på mail inden seminaret.

Kontakt

For faglige spørgsmål:

For spørgsmål om arrangementet:


Når du tilmelder dig dette seminar, indsamler SSI dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig nyheder om antibiotikaresistens og holde dig orienteret om fremtidige seminarer om DANMAP. SSI opbevarer dine data i 18 måneder, hvorefter de vil blive slettet. Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, få oplysningerne berigtiget eller slettet. Såfremt du ønsker at klage over denne behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til Datatilsynet. Du har også mulighed for at henvende dig til vores DPO, Helle Ginnerup-Nielsen, databeskyttelse@sum.dk, tlf.: 2977 5695

Tilmeldingsformular

Alle felter med * skal udfyldes.