Hygiejnekursus

”Hygiejnekursus for personer der erhvervsmæssigt håndterer levende svin” er et e-læringsprogram med fokus på hvordan man kan mindske risikoen for at sprede mikroorganismer fra stald til samfund.

Du som arbejder med levende svin kan opnå et kursusbevis, såfremt du logger dig på med NemID, gennemfører kurset og gennemgår den afsluttende test.

”Hygiejnekursus for personer der erhvervsmæssigt håndterer levende svin” is an e-learning course for persons working with live pigs. If you log-in with NemID, and do the whole course including a test, you will achieve a certificate.

Vi er i øjeblikket ramt af driftsforstyrrelser der giver problemer med login. Der arbejdes på at løse fejlen.

Klik her for at starte dit kursus/ Please enter here: ”Hygiejnekursus for personer der erhvervsmæssigt håndterer levende svin”

Hygiejnekursus_Personer

TEKNISK HJÆLP: På nogle tablets og smartphones kan det være nødvendigt at du tillader, at der kommer pop-up vindue i din browser (Gå til Indstillinger og tillad dette). IMPORTANT MESSAGE: On some tablets and smartphones you have to allow for pop-up windows. (Go to setup).

Klik her for at se nærmere/ Please see here for further details

Hygiejnekurset kan også gennemlæses – uden at du får et kursusbevis. Tryk her: Link til det åbne kursus

Sidst redigeret 12. december 2017

Rådgivningstjenesten om husdyr-MRSA

Landmand holder en gris

Borgere og sundhedsfaglige kan få svar på spørgsmål om MRSA 398 (svine-MRSA) ved at kontakte SSI’s rådgivningstjeneste.