Hygiejnekursus

”Hygiejnekursus for personer der erhvervsmæssigt håndterer levende svin” er et e-læringsprogram med fokus på hvordan man kan mindske risikoen for at sprede mikroorganismer fra stald til samfund.

Du som arbejder med levende svin kan opnå et kursusbevis, såfremt du logger dig på med NemID, gennemfører kurset og gennemgår den afsluttende test.

”Hygiejnekursus for personer der erhvervsmæssigt håndterer levende svin” is an e-learning course for persons working with live pigs. If you log-in with NemID, and do the whole course including a test, you will achieve a certificate.

Klik her for at starte dit kursus/ Please enter here: ”Hygiejnekursus for personer der erhvervsmæssigt håndterer levende svin”

Hygiejnekursus_Personer

Tre gode råd

For at være sikker på at du får dit kursusbevis skal du

  • logge dig på hygiejnekurset med dit personlige NemID
  • sikre dig at du angiver din korrekte mail-adresse
  • sikre dig at du under kurset har stabil net-adgang (tryk på ”opdater/reload” undervejs, eller tryk F5-knappen)

Når du har afsluttet dit kursus vil dit kursusbevis automatisk blive sendt til den mail-adresse du har opgivet. Kursusbeviset vil være tilgængelig inden for 1-2 dage. Hvis ikke kursusbeviset er fremkommet inden for denne periode, kontakt os på  .

Har du brug for teknisk hjælp, tryk her

Hygiejnekurset kan også gennemlæses – uden at du får et kursusbevis. Tryk her: Link til det åbne kursus

Sidst redigeret 19. januar 2018

Rådgivningstjenesten om husdyr-MRSA

Landmand holder en gris

Borgere og sundhedsfaglige kan få svar på spørgsmål om MRSA 398 (svine-MRSA) ved at kontakte SSI’s rådgivningstjeneste.