Laborant/bioanalytiker søges hurtigst muligt til molekylær diagnostik i Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik (barselsvikariat)

Ansøgningsfrist: 21. februar 2018

Om os  
Virus PCR laboratoriets opgaver spænder fra molekylær diagnostik af humane vira til screening af minigrise for patogene mikroorganismer. Laboratoriet deltager i det nationale beredskab omkring organismer som Ebolavirus og MERS coronavirus. Laboratoriet er både ISO17025 akkrediteret og GMP certificeret.  
 
Patientprøverne analyseres i et automatiseret flow ved at benytte væskehåndterings- og ekstraktionsrobotter som Hamilton Starlet (Hamilton Robotics), MagNA Pure 96 (Roche) eller Qiacube (Qiagen) til ekstraktion af RNA/DNA. Efterfølgende anvendes molekylære teknikker, herunder real-time (RT-)PCR på MX3005P (Stratagene/Agilent) eller Microarray, til den videre analyse. Besvarelsen af prøverne sker via elektroniske overførsler ved Excel baserede programmer til SSI´s LIMS system, Sunquest.  
 
Virus PCR laboratoriet består af 7 laboranter og 3 akademikere. Laboratoriet har et tæt samarbejde med afdelingens læger omkring besvarelsen af analyserne.  
 
Laboratoriet er en del af Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik, der er opdelt i fem faglaboratorier. Der er ansat ca. 80 medarbejdere i afdelingen til diagnostik og referencefunktioner for virus og bakterier hos dyr og mennesker og omfatter WHO referencecentre for humanpatogene virus.  
 
Dit arbejde  
• Du skal indgå i det molekylærdiagnostiske team  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi søger en laborant/bioanalytiker som gerne har:  
• Erfaring med RNA/DNA ekstraktionsrobotter og molekylærbiologiske teknikker – herunder real-time PCR.  
• Flair for IT og teknik  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Som person er du samarbejdsorienteret. Du arbejder struktureret og har et stort overblik. Du udfører laboratoriearbejde med stor præcision og nøjagtighed. Desuden er du effektiv, fleksibel og selvstændig.  
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, arbejdsglæde og respekt for hinanden er nøgleord.  
 
Om ansættelsen  
Ansættelse sker enten i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende laboranter  
 
Eller  
 
I henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 (LC/CO10 fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Danske Bioanalytikere.  
 
Kontakt os gerne  
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Ann Berith Petersen på tlf. 3268 3115.  
 
Ansøgning  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8 og i uge 9.Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har per 1. januar 2018 røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.