PDF-ikonPrintikon

Statistiker til Epidemiologisk Forskning

Ansøgningsfrist: 01. november 2017

Til Afdeling for Epidemiologisk Forskning på Statens Serum Institut (SSI) søger vi en engageret statistiker til arbejde med biostatistik i et internationalt og tværfagligt miljø bestående af læger, statistikere, bioinformatikere, biologer, folkesundhedsvidenskabskandidater m.fl.  
 
Om os  
Afdelingen består p.t. af 52 medarbejdere (heraf 9 statistikere), som udfører epidemiologisk forskning med fokus på hjerte-, kræft- og infektionssygdomme, lægemidler, vacciner, samt genetisk epidemiologi. Forskningen baserer sig primært på data fra nationale registre og Danmarks Nationale Biobank.  
 
Dit arbejde  
Du vil indgå som statistiker i projektgrupper med læger og andre statistikere omkring epidemiologiske forskningsprojekter. Vi lægger vægt på, at du som statistiker deltager aktivt i såvel den første studieplanlægning som i udarbejdelsen af videnskabelige artikler.  
 
Du vil indgå i et aktivt miljø med erfaringsudveksling ved jævnlige møder i statistikergruppen, studiekreds i statistiske problemstillinger inden for epidemiologi og deltagelse i kurser og konferencer.  
 
Der vil på længere sigt være mulighed for udvikling af selvstændige forskningsprojekter, evt. ph.d.-projekt, afhængig af ønsker og kvalifikationer.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi forventer, at du har:  
  • en kandidatgrad i statistik eller tilsvarende  
  • interesse for biostatistik og epidemiologisk metode  
  • kendskab til SAS, det er dog ikke et krav.  
Derudover lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med flere opgaver samtidigt.  
 
Vi opfordrer både nyuddannede og mere erfarne statistikere til at søge.  
 
Vi tilbyder   
Et arbejde i en anerkendt virksomhed med dygtige og engagerede kolleger i et aktivt forskningsmiljø, hvor vi vægter kompetenceudvikling højt. SSI er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er beliggende i København og har fri parkering på området.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til seniorforsker Anders Hviid på tlf. 3268 3967 eller chefstatistiker Jan Wohlfahrt på tlf. 3268 3952.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 45.  
 
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.  
 Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.