PDF-ikonPrintikon

Akademiker med teknisk baggrund søges til Center for Biosikring og Bioberedskab på Statens Serum Institut

Ansøgningsfrist: 24. januar 2017

Center for Biosikring og Bioberedskab søger en naturvidenskabelig medarbejder med en solid teknisk baggrund. Der er tale om en fast stilling, som er placeret i Laboratoriesektionen.  
 
Om os  
Center for Biosikring og Bioberedskab er en national biosikringsmyndighed, som er en del af sikkerhedsberedskabet. Centret for Biosikring og Bioberedskab opretholder en operativ specialkompetence for at imødegå biologiske farer i Danmark. Vi arbejder derudover også for at modvirke global spredning af biologisk våbenteknologi. Du kan læse mere om Center for Biosikring og Bioberedskab på www.biosikring.dk.  
 
Dine arbejdsopgaver  
De primære arbejdsopgaver i stillingen er:  
- Vurdering af risici og misbrugsmuligheder af teknologi og udstyr, der bruges i biologisk forskning eller produktionsvirksomheder.  
- Sagsbehandling af biosikrings- og beredskabsspørgsmål herunder tilsyn.  
- Medvirken i centrets øvelses- og undervisningsaktiviteter.  
- Mulighed for deltagelse i centrets døgnvagt.  
 
Dine kvalifikationer  
Vi forventer, at du har en naturvidenskabelig uddannelse som fx ingeniør, produktionsteknolog eller farmaceut. Derudover har du:  
- praktisk erfaring med samt stor indsigt i brug af teknologi og udstyr i fødevareindustrien, den farmaceutiske industri el.lign.  
- gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner på dansk og engelsk  
- postgraduat erhvervserfaring.  
 
Vi lægger stor vægt på en høj faglig standard, da Centret for Biosikring og Bioberedskab beskæftiger sig med forhold af betydning for
Danmarks sikkerhed og er præget af en professionel sikkerhedskultur. Det er derfor vigtigt, at du besidder gode samarbejdsevner og har en pligtopfyldende, positiv og problemløsende indstilling. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring fra en anden offentlig myndighed eller fra tjeneste i et operativt miljø.  
 
Vi tilbyder  
Samfundsnyttige opgaver med betydning for Danmarks sikkerhed i en anerkendt virksomhed med høj faglighed, godt arbejdsmiljø, engagerede kolleger og et dynamisk arbejdsområde i hastig udvikling. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København og har fri parkering på området.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller i henhold til gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Teknisk Landsforbund for tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl.  
 
Ansættelse sker ligeledes under forudsætning af efterfølgende sikkerhedsgodkendelse.  
 
Der er tale om en varig stilling med tiltrædelse 1. marts 2017 eller snarest muligt derefter.  
 
Vil du vide mere?  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte afsnitsleder Katja Nyholm Olsen på telefon 3268 8236.  
 
Er du interesseret?  
Så send os din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og angivelse af referencer via www.ssi.dk/job senest tirsdag den 24. januar 2017. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5 og 6.  


Statens Serum Institut arbejder på at styrke sundheden og forhindre sygdom. Det sker via overvågning og diagnosticering af sygdomme, forskning på internationalt niveau, produktion og forsyningssikring af vacciner, indsamling af sundhedsdata og udvikling af sundheds-it.

Statens Serum Institut er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 1500 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder.

 

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.