Laborant til Virologisk Overvågning og Forskning, Statens Serum Institut

Ansøgningsfrist: 26. marts 2018

Til Afsnit for Virologisk Overvågning og Forskning søger vi en laborant til vikariat pr. 1. maj 2018 eller tidligst derefter.  
 
Virologisk Overvågning og Forskning varetager overvågning af og forskning i virus sygdomme, både de hyppigt forekommende som influenza og roskildesyge, og de mere sjældent forekommende virus sygdomme som f.eks. mæslinger, leverbetændelse og HIV.  
 
Afsnittets forskning understøtter afdelingens centrale funktion i den nationale overvågning og smitteberedskab. Forskningsprojekter omhandler molekylær epidemiologi, resistensforhold under antiviral behandling, virusimmunitet og virus udvikling over tid. Vi er 6 laboranter, 4 akademikere, og 1 overlæge. Arbejdet foregår i teams, og du vil til at starte med blive tilknyttet influenzaområdet.
Influenzalaboratoriet er det nationale influenza center og varetager data-rapportering af danske influenza forhold til WHO og ECDC.  
 
Dine arbejdsopgaver vil være, at  
• Karakterisere influenzavirus prøver ved brug af PCR, dette indebærer ekstraktion af virus RNA, real time RT-PCR, og konventionel PCR.  
• Sekventering af virusgenomer ved primært Sanger sekventering men også Next Generation Sequencing på Illumina MiSeq platform. • Dyrkning af virus i cellekultur, samt karakterisering af virusisolater med hæmaglutinations Inhibition, neuraminidase inhibition - og neutralisations-assay.  
 
Vi forventer, at du  
• Er engageret, initiativrig, og fleksibel  
• Har erfaring indenfor viral diagnostik og virus dyrkning  
• Har gode samarbejdsevner og er i stand til at fungere godt i vekslende team-samarbejder  
• Er ansvarlig og udviser omsorg for dine kolleger  
• Har grundlæggende erfaring med PCR, sekventering og celledyrknings teknikker.  
• Gode datakundskaber  
 
Vi tilbyder  
Samfundsnyttige arbejdsopgaver i en anerkendt virksomhed med høj faglighed og et aktivt forskningsmiljø. Du vil få stor kontaktflade samt engagerede kolleger. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi vægter kompetenceudvikling højt. Vi er centralt beliggende i København og har fri parkering på området.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat i henhold til den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende laboranter.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte overlæge Thea Kølsen Fischer, tlf. 32683443.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14.  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har per 1. januar 2018 røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.