PDF-ikonPrintikon

IP specialist til Business Development hos Statens Serum Institut

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2017

Har du forretningssans og kan varetage rettighedsbeskyttelse og vedligeholdelse af instituttets videnskabelige opfindelser?  
 
Statens Serum Instituttet er en af Danmarks største sundhedsvidenskabelige institutioner med ansvar for det nationale infektionsberedskab og en målsætning om at forbedre verdenssundheden gennem sygdomskontrol, forskning og udvikling af vacciner og diagnostik. En væsentlig del af Instituttets aktiviteter finansieres af fonde, indtægter fra samarbejder og kommercialisering af opfindelser. Business Development har ansvar for rettighedsbeskyttelse og kommerciel udnyttelse af porteføljen bestående af +20 projekter fra tidlig forskning til sen klinisk fase inden for tuberkulose, malaria, influenza, cancer, seksuelt overførte sygdomme m.m.  
 
Dit arbejde  
Dit primære ansvar er, at understøtte Instituttets forsknings- og forretningsaktiviteter ved at vurdere opfindelseshøjden, udarbejde patentansøgninger, overvåge og vedligeholde Instituttets patentportefølje, forberede og bidrage med IPR-delen af due diligences og kontraktforhandlinger.  
 
Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med instituttets forskningsenheder, juridisk enhed, økonomiafdeling og dine kollegaer i Business Development  
 
Nogen rejseaktivitet kan forventes i forbindelse med internationale forhandlinger og samarbejder.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du er fagligt stærk indenfor dit område. Du har IPR-erfaring og kompetencer indenfor håndtering af patenterbarhedsvurderinger, due diligence og freedom-to-operate-analyser, patentovervågninger, krænkelses- og ugyldighedsvurderinger, indsigelser, udarbejdelse og behandling af patentansøgninger, myndighedsbehandling af patenter og brugsmodeller samt viden om søgninger i patenttekniske og videnskabelige databaser.  
 
Vi forventer, at du har en naturfaglig uddannelse på kandidatniveau gerne med en forståelse indenfor molekylær biologi / medicin.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Vi forventer, at du arbejder udpræget selvstændigt og med stor professionalisme. Du er systematisk, analytisk og struktureret i dit arbejde, og har et godt overblik. Det er en forudsætning i jobbet, at du er god til at opbygge gode samarbejdsrelationer til både interne og eksterne samarbejdspartnere.  
  
Vi tilbyder  
Statens Serum Institut har et dynamisk miljø, hvor kreative ideer udforskes, og akademiske opfindelser målrettet omsættes til sygdomsbehandling til forbedring af verdenssundheden. Du vil få indsigt i mangeartede og innovative science teknologier, kommercielle aspekter og samarbejdsstrukturer.  
 
Om ansættelsen  
Afhængig af kvalifikationer bliver du fastansat som special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til chef for Business Development Maj-Britt Kaltoft tlf. 40592247  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest onsdag den 18. oktober. Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 43.  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.