18-års undersøgelsen

Har du fået SMS, mail eller brev med invitation til at udfylde vores 18-års spørgeskema, kan du læse mere om undersøgelsen her.

Kære deltager – vil du udfylde vores spørgeskema? 

Du er med i forskningsprojektet Bedre sundhed i generationer (BSIG). Nu inviterer vi dig og næsten 90.000 andre deltagere til at deltage i vores nyeste spørgeskemaundersøgelse, som handler om sundhed og trivsel hos 18-årige.

Sådan deltager du

Du kan klikke på linket i den SMS, du har fået og udfylde skemaet direkte på din mobil. Eller du kan gå ind på www.bsig.dk og indtaste det password, som står i den henvendelse, du har fået fra os.

Gå til login...

 

Skemaet indeholder spørgsmål om, hvordan du trives i hverdagen med skole/arbejde, familie, venner og fritidsaktiviteter. Der er også spørgsmål om brug af alkohol og stoffer, om depression og selvskade, søvn og spisemønstre, om sex, computerspil, og fysisk sygdom som ondt i ryggen og allergi.   

Det tager ca. 20 minutter at udfylde skemaet

Det kan være en god idé at sætte tid af, så du kan sidde i fred og ro og udfylde skemaet. Nogle af spørgsmålene kan være svære at svare på eller berøre følsomme emner, så måske har du lyst til at være alene, når du udfylder skemaet. Vi kontakter dig igen, hvis vi ikke har hørt fra dig inden for 7-10 dage. 

Dine svar er værdifulde

Fordi du har været med i BSIG i mange år, er dine nye svar særligt værdifulde. De svar, du giver os nu, kan vi sammenholde med dine tidligere svar og oplysninger, så vi kan få mere viden om, hvordan levevis og miljø lige fra barndommen påvirker menneskers helbred, både når de er unge og når de bliver voksne og ældre

Pige med iPhone

Hvis du udfylder skemaet på din mobil fungerer det bedst, hvis du er på wi-fi.

 

Frivilligt og fortroligt

Det er selvfølgelig frivilligt at være med og dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. På Datatilsynets hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi er forpligtet til at behandle data om dig. 

Få mere at vide

På vores hjemmeside kan du læse mere om den forskning og de resultater, som dine og andre deltageres tidligere svar er blevet brugt til. Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du ringe til os på 3268 8121 eller skrive til bsig-forskning@ssi.dk.

Ønsker ikke at deltage

Hvis du ønsker at melde fra til denne ene undersøgelse, beder vi dig skrive til os på bsig-forskning@ssi.dk. Hvis du ønsker at melde dig helt ud af BSIG, skal du læse mere på Udmeld og derefter skrive til os fra din digitale postkasse.

Sidst redigeret 4. juli 2017

Kontakt

Bedre sundhed i generationer

Aya Fabricius
Inger Kristine Meder

Tlf.: 3268 8121
Tlf.: 3268 3957