Vaccinedag 2019

Statens Serum Institut inviterer til en lærerig informationsdag den 6. juni 2019 for praktiserende læger og praksispersonale med sundhedsfaglig baggrund vedrørende vacciner og vaccination, med fokus på børnevaccinationsprogrammet.

Tidspunkt og sted

  • Torsdag den 6. juni 2019
  • Kl. 8:30 - 16:00
  • Scandic Ringsted, Nørretorv 57, DK-4100, Ringsted, Denmark

Formål

At informere om seneste nyt ift. Børnevaccinationsprogrammet og vaccinationsrelaterede spørgsmål.

Programmet

Emner vil bl.a. omfatte: Børnevaccinationsprogrammet og skift af grundvacciner, mæslinger og MFR vaccination i forbindelse med rejse, vaccinetvivl og kommunikation med vaccinetvivlere, utilsigtede hændelser i forbindelse med vaccination, årsrapport om børnevaccinationsprogrammet, Det Danske Vaccinationsregister og påmindelsesbrevene, HPV-vaccination herunder vaccination af drenge, praktisk gennemgang om tilpasning til børnevaccinationsprogrammet, intervaller mellem vacciner mm. 

Se dagens program (pdf)

Tilmeldingsfrist og information

Tilmeldingsfrist: 20. maj 2019

Hvis der er spørgsmål som evt. ønskes besvaret på dagen kan disse sendes allerede ved tilmelding, således at vi kan sikre, at disse besvares gennem undervisningen. Tilsvarende må I gerne komme med eksempler på cases om personer som ikke er fuldt vaccinerede, hvad er grunden til dette? I er selvfølgelig velkomne til også at komme med spørgsmål på selve dagen.

Priser

Arrangementet koster kr. 1.200,00 som faktureres på deltagerens ydernr. efter tilmeldingsfristens udløb. Bemærk, at der er bindende tilmelding efter denne dato.
Kurset er godkendt af PLO, Efteruddannelsesfond, og der kan søges refusion under aktivitetsnummer 2019-0418.

Louise Køhler Olsen

Kontakt

Louise Køhler Olsen, Sekretær, Infektionsepidemiologi og Forebyggelse
T. 32683755 @. lok@ssi.dk Se profil