Laborantpraktikant til Afdeling for Bakterier, Parasitter og Svampe

Ansøgningsfrist: 26. september 2018

Er du under uddannelse til laborant og har lyst til at lære mere om diagnostik og typning? Så er du måske vores nye kollega på Statens Serum Institut.  
 
Om laboratorierne  
I Tarmbakteriologisk Diagnostik og Typning varetager vi den nationale reference diagnostik, overvågning og forskning på det tarmbakteriologiske område. I laboratoriet udfører vi et bredt spektrum af analyser, bl.a. analyser til identifikation af tarmpatogene bakterier i patientprøver, antibiotikaresistens-bestemmelser, fuldgenomsekvensering af bakterier og diverse PCR-metoder til påvisning af gener, mm. Vi er 10 fastansatte i laboratoriet, fordelt på 9 laboranter og 1 AC'er.  
 
I laboratoriet for Bakteriologisk Specialdiagnostik dækker vi et bredt fagligt område, som både inkluderer patientprøver, ikke-kliniske prøver og celledyrkning. Vi arbejder med en bred vifte af forskellige bakterier og analysemetoder og varetager både rutine- og referenceopgaver for det danske sundhedssystem samt analyserer prøver for private virksomheder.  
 
Vores gruppe består af 9 bioanalytikere/laboranter, 1 afsnitsleder samt 4 tilknyttede fagchefer.  
 
Om dit arbejde  
Dine primære arbejdsopgaver vil være:  
• Registrering af prøver og prøvebesvarelse i LIMS  
• Primær diagnostik  
• Opsætte vandprøver til undersøgelse for indhold af Legionella  
• Mikroskopi  
• Agglutinering  
• Resistensbestemmelser  
• DNA-oprensning og PCR  
• Databehandling i excel, access og BioNumerics.  
 
Vi forventer  
At du er under uddannelse på laborantskolen og at du  
• har interesse for området  
• er omhyggelig og struktureret  
• har gode samarbejds- og kommunikationsevner  
• kan håndtere sideløbende opgaver  
 
Vi tilbyder  
Du får et spændende job i et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.  
 
Om ansættelsen  
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende organisationsaftale for laboranter mellem HK/STAT og Finansministeriet og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO). Er du fyldt 25 år, når du starter som praktikant, aflønnes du med voksenelevløn.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afsnitsleder Mia Torpdahl på tlf. 32683643 eller afsnitsleder Christina W. Svarrer, tlf. 32683259.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ugerne 40 og 41.  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.