Vi søger 1-2 dygtige laboranter eller bioanalytikere med PCR/DNA/mikrobiologisk erfaring

Ansøgningsfrist: 24. august 2018

Har du erfaring med PCR/DNA baserede analyser? Og mikrobiologiske analyser? Har du flair for IT? Har du arbejdet i et akkrediteret laboratorie? Er du omhyggelig? Har du lyst til at udvikle fremtidens analyser? Og gøre en forskel for tuberkulosepatienter? Så tilbyder vi et meningsfyldt arbejde blandt gode kollegaer. Vi søger nemlig en fagligt dygtig, engageret og motiveret laborant eller bioanalytiker i Afdeling for Tuberkulose og Mykobakterier.  
 
Om Afdeling for Tuberkulose og Mykobakterier:  
Afdeling for Tuberkulose og Mykobakterier har mere end 100 års erfaring med mykobakteriediagnostik, men vi er ikke faldet i søvn! Vi er en del af statens infektionsberedskab, som varetager den nationale og internationale overvågning af infektioner. Vi udfører beredskabsunderstøttende diagnostik og referencefunktioner, og vi rådgiver sundhedsvæsen og myndigheder. Vi samarbejder bl.a. tæt med kliniske afdelinger, universiteter, WHO og ECDC. Forskningsmæssigt koncentrerer vi os om mykobakteriologi, molekylærepidemiologi, TB-klinik og kontrol. Vi er ca. 22 fastansatte, heraf 12 laboranter/bioanalytkere, som holder styr på godt 20.000 prøver og 40.000 analyser årligt.  
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være:  
 • Udpakning og registrering af patientprøver  
 • Forbehandling, fluorescensmikroskopi og dyrkning af prøver  
 • Identifikation og karakterisering af mykobakterier med forskellige DNA baserede metoder som PCR, line-probe assay og sekvensering  
 • Medvirken til forskningsprojekter  
Har du det rigtige drive, og tør du tage ansvar og gribe det, som kommer til dig, vil vi give dig gode muligheder for at arbejde på flere teknologiske platforme samt at udvikle dine laboratoriemæssige og evt. ledelsesmæssige kompetencer. Arbejdet består af en blanding af rutineprægede og specialiserede opgaver. Alle laboranter/bioanalytikere varetager flere forskellige funktioner i laboratoriet. I starten lærer du at arbejde i et fareklasse 3 laboratorie på sikker vis. Alle ansatte bliver BCG-vaccineret (hvis ikke allerede udført) og testet for latent tuberkulose (blodprøve) før påbegyndelse af job.  
 
Din uddannelse og erfaring:  
Du er uddannet laborant eller bioanalytiker og har allerede mikrobiologisk laboratorieerfaring.  
 
Derudover:  
 • Erfaring med PCR/DNA baserede metoder  
 • Fortrolig med IT, herunder Office-pakken og gerne prøvebesvarelsessystem og analyseprogrammer  
 • Kendskab til at arbejde i akkrediteret laboratorie  
 • Har stærke sproglige kundskaber på dansk og engelsk  
 • Er engageret og interesseret i at indgå i et team  
 • Er fleksibel og kan holde fokus i pressede situationer uden at miste dit gode humør  
 • Trives med en del rutinepræget arbejde  
Dine personlige kvalifikationer  
Du har ansvarsfølelse, ordenssans og er grundig og systematisk. Du kan afslutte påbegyndte projekter. Som person har du gode samarbejdsevner og er hjælpsom, når der opstår problemer i afdelingen, men du har samtidig evnen til at arbejde selvstændigt.  
 
Om ansættelsen  
Ansættelse sker afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund i henhold til:  
 • gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) samt gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).  
 • gældende organisationsaftale for bioanalytikere samt gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10- Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten).  
Der er tale om en varig fuldtidsstilling.  
 
Kontakt os gerne  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte ledende laborant Pia Kristiansen, tlf. 3268 3731. Alternativt afdelingschef Troels Lillebæk, tlf. 32683704, eller fagchef Erik Svensson, tlf. 32683824.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35 og 36.Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.