Bioanalytiker/laborant Prædiagnostisk Center

Ansøgningsfrist: 05. august 2018

Vil du være med til at sikre en optimal første håndtering af diagnostiske og overvågningsprøver fra patienter? Så er det dig vi leder efter.  
 
Om os  
Prædiagnostisk Center modtager og registrerer alle diagnostiske samt overvågnings og reference prøver, der indsendes til Statens Serum Institut. Derudover varetager vi en række præanalytiske- og supportfunktioner.  
 
Dit arbejde  
Arbejdet indebærer modtagelse, registrering og præanalytisk behandling af patientprøver, samt servicering af eksterne og interne kunder i vores Callcenter, alt sammen under områdets kvalitetssikring.  
 
Vi tilbringer størstedelen af tiden foran en PC og benytter en række programmer og opslagsværker. Det betyder, at man skal have god systemforståelse – både til selve registreringen af prøver og til kørsel af laboratorieinstrumenter.  
 
Dine kvalifikationer  
Vi har overordnet fem forskellige arbejdsfunktioner, som du vil blive oplært i. Der er rotation på funktionerne, og du vil derfor komme til at arbejde sammen med alle medarbejdere i afsnittet, derfor er det vigtigt at have gode samarbejdsevner. Du skal være interesseret i at tage initiativ og føring, hvor det er relevant og derudover være indstillet på at kommunikere aktivt med dine kolleger, for at få det maksimale ud af jeres fælles arbejdsindsats.  
 
Det kan være en fordel at have kendskab til mikrobiologi, anatomi og fysiologi, fordi man skal kunne forstå og agere ud fra oplysninger på det indsendte materiale.  
 
Det er vigtigt, at du kan fungere godt i et miljø som hele tiden forandres og hvor der forventes en relativ høj grad af selvledelse. Du skal kunne lide at arbejde med forbedringer af arbejdsgange, tage ordet til møder og skrive instrukser samt referater. Det skyldes at vi, foruden de faste arbejdsfunktioner, har et antal arbejdsgrupper som løbende mødes for at revidere instrukser, optimere indretning, beskrive problemstillinger til videre behandling mv. Alle medarbejdere er med i en eller flere arbejdsgrupper og har således indflydelse på eget arbejde og afsnittets rutiner.  
 
Vi tilbyder  
Vi arbejder målbevidst med løbende kompetenceudvikling. Hvis du tager udfordringen op kan du få indflydelse på din udvikling og dine opgaver.  
 
Vi er stolte af vores arbejdsplads og synes også det ind imellem er rart at have arrangementer efter arbejde. Vi regner med at du vil have samme indstilling til arbejdspladsen.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende laboranter eller i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 (LC/CO10 fællesoverenskomst).  
 
Kontakt os gerne  
For at få mere at vide om stillingen kan du kontakte afsnitsleder Mona Damkvist tlf. 3268 9038, Driftskoordinator Helle Corse tlf. 32680 8419 eller Sektionsleder Pia Webster tlf. 3268 8625.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 33-34.Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.