Biostatistiker/bioinformatiker til Afdeling for Medfødte Sygdomme på SSI

Ansøgningsfrist: 02. december 2018

Om kontoret  
Afdeling for Medfødte Sygdomme består af 45 medarbejdere fordelt på 22 akademikere, 19 laboranter og 4 personer i diverse støttefunktioner.  
 
Vi screener alle landets nyfødte for medfødte sygdomme og arbejder med at finde nye biomarkører hos nyfødte, der kan forklare årsagen til senere udvikling af sygdomme.  
 
Vi genererer flere forskellige typer af data fra vores kohorte-studier, primært multiplex protein, metabolomics, epi-genetiske og genetiske data, der gennem kombination med registerdata og biologisk/farmakologisk/medicinsk/biokemisk viden fører til opdagelse af nye biomarkører for medfødte sygdomme.  
 
Vi søger en dygtig biostatistiker, bioinformatiker eller lignende, der sammen med vores ekspertise indenfor biokemi, farmakologi og medicin, vil hjælpe os med at udnytte det fulde potentiale af vores data og videreudvikle forskningen i afdelingen.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi forventer at du er:  
- Biostatistiker, bioinformatiker, eller lignende, gerne med en PhD eller mindst 3 års erhvervserfaring  
- Erfaren i organisering og analyse af -omics data, gerne i kombination med dataudtræk fra landspatientregisteret og kohorte metadata  
- Stærk i R programmering og biostatistik   I stand til at udvikle nye algoritmer, metoder og dataanalyse-pipelines  
- Selvmotiverende, selvstændig, visionær og ambitiøs  
- God til at samarbejde og med stor lyst til at videreformidle din viden og lære fra dig.  
 
Kendskab til og forståelse for epidemiologiske, biologiske, biokemiske og/eller medicinske problemstillinger er en fordel.  
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder et arbejde med udfordrende og forskelligartede opgaver med analyse af omics-data koblet til udtræk fra diverse patientregistre. Multiplex protein-data og metabolomics data foreligger allerede fra mange tusinde patienter omhandlende hhv. for tidlig fødsel og et tvillingestudie. I et andet stort projekt findes bl.a. SNP data på 80.000 prøver, som tilføjes protein-målinger inden for de næste 6 måneder.  
 
Derudover tilbyder vi:  
- Stor grad af involvering i forskningsprojekter med ansvar for analyse og statistik.  
- Et tværfagligt team bestående af farmakologer, biokemikere og biologer med interesse i R-baseret analyse af big data.  
- Mulighed for udvikling af egne interesser inden for dataanalyse gennem adgang til exom, genom, DNA methylering, metabolomics, multiplex immunoassay data, samt forskellige dataudtræk fra LPR og andre landsdækkende registre og forskellige andre projekter.  
- Mulighed for at sparre med eksperter i analyse af genomsekventeringsdata og epidemiologi.  
- En alsidig og udfordrende hverdag, hvor du er med til at gøre en forskel.  
 
Du får samfundsnyttige arbejdsopgaver i en anerkendt virksomhed med høj faglighed og engagerede kolleger. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København tæt på offentlig transport.  
 
Om ansættelsen  
Ansættelse sker i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelsen er begrænset til 3 år, med mulighed for forlængelse.
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Kristin Skogstrand på tlf. 3268 3830, sektionsleder Arieh Cohen tlf. 3268 3520 eller afdelingschef David Hougaard tlf. 3268 3544.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. publikationsliste. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 49.Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.