Tekniker til Drift og vedligeholdsområdet

Ansøgningsfrist: 27. maj 2018

Om kontoret  
Vi er tolv medarbejdere i Teknisk drift og Vedligehold (TDV). Afsnittet er del af Campus service (TO) med ca. 25 medarbejdere - håndværkere, ingeniører og administrative medarbejdere. Vi hjælper produktio-nen på Statens Serum Institut med at drifte og vedligeholde produktionsudstyr, forsyningsanlæg og over-vågningsanlæg. Vi udarbejder og vedligeholder instruktioner, ændringssager, afvigelseshåndtering og kravspecifikationer til nyt udstyr og anlæg. Vi sikrer, at leveret udstyr og anlæg lever op til kravene samt sørger for at holde styr på løbende ændringer. Det sker gennem kvalificeringen (DQ, IQ og OQ).  
 
Dit arbejde  
Som tekniker i Utility og GMP/VH afsnittet under TDV bliver dine primære arbejdsopgaver:  
• Drift og vedligehold af HVAC anlæg og diverse hovedforsyninger til SSI  
• Drift og vedligehold af diverse produktionsanlæg, herunder Kill-anlæg og Autoklaver  
• Deltagelse i planlægning ved udførelse af installations- og servicearbejder  
• Deltagelse i planlægning af vedligehold på GMP-anlæg og udstyr.  
• Sikre at arbejde på GxP anlæg bliver udført i forhold til SSI instrukser  
• Deltagelse i teknisk rådighedsvagt (24/7 ca. hver 7. uge).  
 
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer  
Du har en teknisk uddannelse, som f. eks. som maskinmester, procesteknikker eller tilsvarende. Det er en fordel, at du har erfaring inden for pharmaverdenen. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til GMP.  
 
Vi lægger vægt på, at du kan forstå teknisk komplicerede anlæg og konvertere dine observationer til tekst. Derudover skal du kunne arbejde effektivt og selvstændigt samt formulere dig klart, i skrift såvel som i tale.  
 
I arbejdet får du en stor kontaktflade både internt i afdelingen og med andre medarbejdere på SSI. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret og har gode samarbejdsevner.  
 
Vi tilbyder  
Samfundsnyttige arbejdsopgaver i en anerkendt virksomhed med høj faglighed. Du vil få en stor kontakt-flade samt engagerede kollegaer. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejds-uge inkl. frokostpause. Vi vægter kompetenceudvikling højt. Vi er centralt beliggende i København og har fri parkering på området.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Maskin-mestrenes Forening
 
Eller  
 
Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Teknisk Landsforbund har indgået organisationsaftale for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl.  
 
Eller  
 
Overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afsnitsleder Lasse Nielsen, tlf.nr. 40753206 eller afsnitsleder Jan Findsen, tlf.nr. 22288779.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23 og 24  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har per 1. januar 2018 røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.