IT‐medarbejder med interesse for diagnostisk laboratoriedrift søges til Statens Serum Institut

Ansøgningsfrist: 25. juni 2018

Biobank og Biomarkører søger to nye medarbejdere med forståelse og interesse for IT-systemer og gerne kendskab til laboratoriedrift, til udvikling og vedligehold af vores laboratorieinformationssystem (Sun-quest Laboratory/LIMS).  
 
Om os  
Statens Serum Institut (SSI) varetager national overvågning af infektioner, har en række referencefunktioner og udfører beredskabsunderstøttende specialdiagnostik. SSI overtager i samarbejde med Københavns Universitet varetagelsen af det veterinære beredskab i 2020 og skal i den forbindelse drifte og udvikle IT systemer, der understøtter beredskabsopgaven.  
 
Biobank og Biomarkører forebygger medfødte sygdomme, udvikler højt specialiserede markøranalyser og skaber grundlag for sundhedsvidenskabelig forskning i biologiske materialer. Vi er cirka 90 medarbejdere i sektoren, der blandt andet tæller laboranter og bioanalytikere, akademikere, kontorfunktionærer og IT-medarbejdere.  
 
Dit arbejde  
Som medarbejder i vores LIMS funktion vil dine væsentligste arbejdsopgaver bl.a. bestå i at:  
• Opsætte nye diagnostiske undersøgelser systemmæssigt for SSI´s analyselaboratorier  
• Indgå i daglig drift og vedligehold af et eller flere laboratorieinformationssystemer  
• Kvalitetssikre og dokumentere brugen af vores LIMS system  
• Deltage i testforløb i samarbejde med vores kunder  
• Deltage i projekter til fremtidssikring og udvikling af vores LIMS system  
• Samarbejde med en bred vifte af tværgående faggrupper, herunder IT-personale, laboranter, akademikere og læger.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du har en baggrund enten som IT-uddannet med kendskab til sundhedsvæsnet eller laboratoriedrift, alternativt har du en baggrund som laboratorieuddannet med kendskab til IT-systemer til understøttelse af opgavevaretagelsen i laboratoriet.  
 
Derudover forestiller vi os, at:  
• Du har kendskab til og interesse for diagnostiske laboratorier samt understøttende IT-systemer  
• Du er god til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger  
• Du har med fordel kendskab til eller erfaring med mikrobiologi  
• Vi forventer desuden, at du taler og skriver dansk flydende og at du kan kommunikere såvel skriftligt som mundtligt på engelsk.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Som person lægger vi vægt på, at du har god disciplin i forhold til dokumentation og kvalitetssikring. Du løser opgaver med stor selvstændighed, men har samtidig lysten og evnerne til samarbejde med kollegaer med vidt forskellig uddannelsesbaggrund. Du har en positiv og humørfyldt tilgang til en varieret og nogle gange uforudsigelig arbejdsdag.  
  
Vi tilbyder  
Spændende og udviklende arbejdsopgaver i en virksomhed med engagerede og dygtige kollegaer. Derudover er vi en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København og har fri parkering på området.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Cen-tralorganisationer (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt den gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Afsnitsleder Ane Selde Bøgh Poulsen på tlf. 3268 8210.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26.Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.