Laborant eller bioanalytiker søges til opsætning af molekylærvirologisk di-agnostik og virusdyrkning i celler (tidsbegrænset stilling)

Ansøgningsfrist: 02. april 2018

Vil du være helt i front med opsætning af den veterinære molekylærvirologiske diagnostik samt etablering af den veterinære virusdyrkningsfunktion ved Statens Serum Institut og har du erfaring med celle- og virusdyrkning og opsætning af real-time PCR? Så er du måske den medarbejder, vi søger.  
 
Om os  
Statens Serum Institut (SSI) overtager i samarbejde med Københavns Universitet den ”Forskningsbaserede myndighedsbetjening på veterinærområdet” fra 2020. Inden overtagelsen skal SSI udvikle og opsætte en række veterinære analyser, der efterfølgende skal være del af det diagnostiske beredskab.  
 
Virus PCR (VP) søger i denne forbindelse en dygtig og samarbejdsorienteret labo-rant eller bioanalytiker til opsætning af den veterinære molekylærvirologiske diag-nostik samt etablering af den veterinære virusdyrkningsfunktion på SSI. Laboratoriet er ISO17025 akkrediteret og GMP certificeret.  
 
VP består af otte laboranter og fem akademikere. Laboratoriet er en del af Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik, der er opdelt i fem faglaboratorier. Der er ansat ca. 80 medarbejdere i afdelingen til diagnostik og referencefunktioner for virus og bakterier hos dyr og mennesker og afdelingen omfatter WHO reference centre for humanpatogene virus.  
 
Dit arbejde  
Du skal i samarbejde med andre opsætte et nyt veterinært virusdyrkningslaborato-rium. Desuden skal du indgå i det diagnostiske team, som udvikler og opsætter re-al-time PCR baserede analyser.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi søger en laborant eller bioanalytiker, der har stor erfaring med celle- og virus-dyrkning samt opsætning af real-time PCR. Du har derudover gerne erfaring med:  
• Håndtering af diverse prøvematerialer og ekstraktion af RNA/DNA på robotter.  
• IT, meget gerne Excel.  
• At arbejde under et kvalitetssikringssystem.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Som person er du samarbejdsorienteret og positiv. Du arbejder struktureret og har et stort overblik. Du udfører laboratoriearbejde med stor præcision og nøjagtighed. Desuden er du effektiv, fleksibel og selvstændig.  
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, arbejdsglæde og respekt for hinanden er nøgleord. Der er tale om en stilling, der er tidsbegrænset til to år.  
 
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunkti-onærer, laboranter og IT-medarbejdere, jf. aftalens bestemmelser vedrørende labo-ranter eller i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10(LC/CO10 fællesoverenskomst og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet, CO10 og Danske Bioanalytikere.  
 
Kontakt os gerne  
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Ann Berith Petersen på tlf. 3268 3115  
 
Ansøgning  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14 og 15.  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har per 1. januar 2018 røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.