Engageret akademisk medarbejder til etablering af det serologiske veterinære beredskab

Ansøgningsfrist: 02. februar 2018

Om os  
Statens Serum Institut (SSI) overtager i samarbejde med Københavns Universitet den forskningsbaserede myndighedsbetjening på veterinærområdet fra 2020. Inden overtagelsen skal SSI udvikle og opsætte en række veterinære analyser, der efterfølgende skal være en del af det diagnostiske beredskab. Analyserne vil være baseret på immunkemiske og molekylærbiologiske teknikker samt virusdyrkning i cellekulturer.  
 
Serologiafsnittet i Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik (VMS) søger i denne forbindelse en akademisk medarbejder, der kan varetage opsætning af veterinær serologisk diagnostik på SSI.  
 
VMS er opdelt i fem faglaboratorier, og der er ansat ca. 80 medarbejdere i afdelingen til diagnostik og referencefunktioner for virus og bakterier hos dyr og mennesker.  
 
VMS serologi afsnittet omfatter 18 laboranter, en ledende laborant, en akademiker og en daglig leder. Afsnittet udfører et bredt udvalg af virologiske og bakteriologiske serologiske undersøgelser på patientprøver i henhold til ISO 17025.  
 
Dit arbejde  
Din primære opgave vil omfatte etablering og kvalitetssikring af veterinær diagnostik med fokus på serologiske analysemetoder samt deltagelse i afdelingens øvrige veterinærdiagnostiske udviklingsprojekter.  
 
Du får ansvar for at planlægge arbejdet i teamet, at stå for den daglige vejledning af 2-3 tilknyttede laboranter samt at opsøge informationer for at kunne opsætte og optimere de relevante serologiske metoder. Arbejdet vil foregå i tæt tilknytning til det eksisterende humane serologiske arbejde i afsnittet og i tæt samarbejde med erfarne veterinære eksperter.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du er akademiker (dyrlæge, cand.scient. eller lignende) med grundlæggende erfaring indenfor veterinær serologisk diagnostik og forskning. Indsigt i serologiske metoder generelt samt kendskab til ISO 17025 er en fordel.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Udover et højt fagligt niveau lægger vi vægt på at du er:  
 
• resultatorienteret, effektiv og fokuseret  
• kvalitetsbevidst og struktureret  
• åben og god til at samarbejde  
• god til at kommunikere kort, klart og korrekt.  
 
Vi tilbyder  
Du vil få en nøglerolle i etableringen af et veterinært beredskab gennem en nyskabende One Health tankegang. Du vil bidrage til at levere en kvalitetssikret serologisk diagnostik, hvor synergien mellem det veterinære og humane område udnyttes optimalt.  
 
Ansættelsen er i første omgang tidsbegrænset til 2 år. Aftalen mellem Københavns Universitet og SSI kan eventuelt give mulighed for at fortsætte i en stilling som videnskabelig medarbejder efter etablering af det veterinære beredskab.  
Du vil møde en organisation med engagerede og fagligt meget dygtige medarbejdere, som brænder for deres arbejde.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Kontakt  
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Charlotte Sværke Jørgensen, tlf. 32688249, mail: csv@ssi.dk.  
 
Ansøgning  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6 og 7.  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

SSI lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling. SSI har per 1. januar 2018 røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.