PDF-ikonPrintikon

SSI som arbejdsplads

SSI's medarbejdere sætter hver dag deres præg på og er med til at udvikle SSI som arbejdsplads. Det sker med baggrund i SSI’s tre grundlæggende værdier om anerkendelse, kompetenceudvikling og forandring.

”Vi ønsker et positivt arbejdsmiljø, hvor vi har høje ambitioner og finder innovative løsninger på både nutidige og fremtidige udfordringer. Derfor er medarbejdernes viden og færdigheder SSI´s vigtigste ressource. Af samme grund prioriterer vi kompetenceudvikling højt,” fortæller Lars Meyer, afdelingschef i Koncern-HR.

SSI

Bygningen der kan ses på SSI's logo.

En anden vigtig ressource er evnen til samarbejde - både internt i afdelingerne, men i lige så høj grad på tværs af SSI. På SSI skal både ledere og medarbejdere være indstillet på et forpligtende samarbejde, hvor alle byder ind og forfølger fælles mål.

Ligesom andre virksomheder og myndigheder tilpasser SSI sig løbende til omverdenens krav og forventninger. Men vi vil også være med til at påvirke retningen, og det kræver proaktive og konstruktive medarbejdere, der trives i et dynamisk miljø, og som tør tænke ud af boksen og tage ansvar.

Fakta om SSI medarbejdernes faglighed

  • 45 % Akademikere, herunder læger
  • 27 % Laboranter
  • 12 % Kontorfunktionærer og it-medarbejdere
  • 16 % Øvrige faggrupper, herunder sygeplejersker, farmakonomer og håndværkere
Sidst redigeret 10. oktober 2017