PDF-ikonPrintikon

Instagram

Instagram Følg os på Instagram!

Del dine køkkenoplevelser, yndlingsretter, udfordringer og sjove aktiviteter på #sundmedsms.

Del - og vind et gavekort!

 

gavekort og biografbilletter

Gavekort - hvad med at invitere en ven med i biografen?

En gang om måneden udlodder vi et gavekort på kr. 300,- til det bedste billede eller opskrift I har delt på #sundmedsms.

Vinderne offentliggøres her på hjemmesiden og vi lægger vinderopskrifterne ind under punktet Opskrifter, så jeres ideer kan inspirere andre deltagere i projektet. Skriv gerne navnet på retten, aktiviteten, frugten, grøntsagen eller udfordringen som billedtekst, når I lægger det op.

 

Hvad skal Instagram bruges til?

 

Sitet er oprettet til brug i 'Sund med SMS' og er primært til brug for jer, der deltager i projektet. Formålet med sitet er at understøtte forskningsprojektet og give deltagerne en platform, hvor I kan udveksle ”madoplevelser” – billeder af mad, I har lavet, tips, opskrifter, motion eller lignende også gerne sammen med venner. Vi håber, at så mange som muligt vil benyttet sitet og dele billeder med os!

Sitet bliver overvåget af os, der står bag forskningsprojektet. Tonen på sitet må gerne være ung og uformel, men vi ønsker ikke provokere eller fornærme nogen.  Vi accepterer ikke grimt sprog eller bandeord og forbeholder os retten til at påtale brug af upassende sprog.

Vi svarer selvfølgelig på spørgsmål og forsøger at gøre det indenfor 48 timer. Skriv gerne en besked til 22339423, så svarer vi så hurtigt, vi kan.

Sitet vil blive lukket ned, når forskningsprojektet afsluttes. Det sker efter planen i løbet af 2017.

 


 

 

Sidst redigeret 23. januar 2017