Nyt deltagerpanel søger medlemmer

Vi lancerer et nyt deltagerpanel særligt målrettet vores unge deltagere. Her vil vi gerne høre din mening om, hvad vi kan gøre bedre for at du har lyst til at være aktiv i BSIG i mange år endnu. Læs mere om panelet og hvordan du tilmelder dig her.

Din mening er vigtig

At være deltager i Bedre sundhed i generationer er helt særligt. At man forbliver deltager hele livet giver fantastiske forudsætninger for forskningen. Der findes kun et fåtal af kohorter som os i verden og du er derfor den eneste, som ved, hvordan det er at være deltager i så stort et forskningsprojekt af denne type. Derfor vil vi gerne have deltagernes hjælp til at gøre BSIG endnu bedre, så vi kan forblive vedkommende mange år fremover.

Fra sjove events til etiske dilemmaer

I første omgang vil panelet køre online, hvor vi i ny og næ vil skrive ud med spørgsmål til paneldeltagerne. Det kan være alt fra test af nye spørgeskemaer, holdninger til vores nye Facebookside samt idéer til nye initiativer og arrangementer.

mobil_i_haender

Vores nye deltagerpanel vil i første omgang foregå online. Vi håber på sigt, at kunne invitere til møder i panelet.

På sigt håber vi desuden, at panelet også kan holde møder, hvor vi kan diskuterer en større dagsorden. Det kunne eksempelvis dreje sig om de etiske dilemmaer, der kan følge med, når man arbejder med sundhedsvidenskabelige data. Vi håber, at panelet kan være med til at gøre organisationen mere gennemsigtig og give deltagerne en bedre platform til at drøfte fordele og udfordringer ved at være deltager i BSIG med os og med hinanden.

Bliv en del af panelet

Deltagerpanelet er åben for alle vores unge deltagere. Dvs. dig, der har være med i projektet siden du blev født. Det er frivilligt at deltage, og du kan altid framelde dig panelet igen.

Ønsker du at være med, kan du skrive en mail til bsigpanel@ssi.dk med dit fulde navn og adresse. Så vil du høre fra os inden længe.

Vi glæder os til at høre din mening!

Sidst redigeret 9. juni 2017