Om 18-års undersøgelsen

Hvilke spor har den tidlig barndom og ungdom sat på ens liv, når man snart fylder 18? Og hvordan påvirker ens levevaner som 18-årig helbredet senere i livet?

I BSIG ønsker vi at spørge jer, der er fyldt 18 om, hvordan I har det, og hvordan jeres hverdag ser ud lige nu. 

18-års undersøgelsen er en ny spørgeskemaundersøgelse

18-års undersøgelsen er en af BSIGs mange spørgeskemaundersøgelser. Denne gang vil vi kontakte alle vores unge deltagere kort tid efter, de er fyldt 18. De første invitationer sendes ud i løbet af foråret 2016.

Vi sender de første invitationer ud i februar 2016

Vi sender invitationer ud via e-boks, mobil og e-mail. Invitationen indeholder et link til spørgeskemaet, men du kan også logge dig på skemaet her på vores hjemmeside. 

Hvis vi kan se, at du ikke har udfyldt skemaet, sender vi dig en påmindelse ugen efter. Afhængigt af hvilke kontaktinfo, vi har til dig - email-adresse eller mobilnummer - får du 2 eller 3 påmindelser.

Vær med - dine svar er værdifulde!

Fordi du har været med i BSIG i mange år, er dine nye svar særligt værdifulde. De svar, du giver os nu, kan vi sammenholde med dine tidligere svar og oplysninger. Sammen med alle de andre deltagere er du med til at give forskerne mere viden om, hvordan de ting, vi oplever og gør som mennesker påvirker vores helbred nu og fremover.

Information, spørgsmål eller kommentarer

Du kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt at forske i sundhed og især mental sundhed blandt unge her på siden. Læs også mere om den forskning og de resultater, som dine og andre deltageres tidligere svar er blevet brugt til.

Sidst redigeret 4. januar 2016

Kontakt

Bedre sundhed i generationer

Aya Fabricius
Inger Kristine Meder

Tlf.: 3268 8121
Tlf.: 3268 3957