PDF-ikonPrintikon

Lager- og Ordreafsnittet søger medarbejder til ordremodtagelse og GDP-relaterede opgaver i Forsyning

Ansøgningsfrist: 27. september 2017

Vi har brug for en kollega mere til bl.a. at håndtere ordre, reklamationer og forsendelser af vacciner. Er du vores nye kollega?  
 
Om os  
I Lager- og Ordreafsnittet varetager vi bl.a. salg og pakning af vacciner til Danmark og Nordatlanten, primært til de praktiserende læger. Afsnittet hører under Forsyning, som beskæftiger godt 30 medarbejdere inden for indkøb, salg, pakning, service og transport. Vi er i dag 4 medarbejdere ansat i ordremodtagelsen, der er bemandet i Instituttets åbningstid fra mandag til torsdag kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00.  
 
Dit arbejde  
Dine primære arbejdsopgaver bliver:  
• ordrehåndtering af vacciner mm. pr. telefon og internet  
• håndtering af restordre og reklamationer herunder afvigelsesbehandling  
• booking og håndtering af diverse forsendelser inkl. eksport  
• udformning og vedligehold af instruktioner mv.  
• deltage i pluk og pak af vacciner.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som farmakonom eller laborant. Samtidig kan du yde telefonservice på højt niveau og har kendskab til Office pakken samt SAP på brugerniveau.  
 
Da alt arbejde foregår i overensstemmelse med GDP, lægger vi stor vægt på, at du har et solidt kendskab hertil.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Derudover er det vigtigt, at du som person:  
• har gode samarbejdsevner og er åben og udadvendt  
• er fleksibel, ansvarsbevidst og loyal  
• er selvstændig  
• har overblik i stressede situationer og kan have flere bolde i luften samtidig.  
 
Vi tilbyder  
Samfundsnyttige arbejdsopgaver i en anerkendt virksomhed med høj faglighed. Du vil få en stor kontaktflade samt engagerede kolleger i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København og har fri parkering på området.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten), og afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund efter gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens bestemmelser vedrørende laboranter, eller gældende organisationsaftale for farmakonomer og defektricer mellem Finansministeriet og Statstjenestemændenes Centralorganisation II.  
 
Stillingen er vagtfri, men med modificeret flekstid. Der skal fremvises straffeattest ved ansættelsessamtalen. Derudover skal der i forbindelse med ansættelsen ske sikkerhedsgodkendelse (Sikker luftfragt).  
 
Kontakt os gerne    
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef Birgitte Espersen på tlf. 3268 3218 eller farmakonom Jette Andersson på tlf. 3268 3495.  
 
Er du interesseret?  
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40-41.  
 
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.  Statens Serum Institut (SSI) forebygger og bekæmper smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser. Vores mission er:  ”Vi styrker sundheden gennem sygdomskontrol og forskning.”

SSI er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 700 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på den enkelte medarbejders muligheder for kompetenceudvikling.

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.