PDF-ikonPrintikon

Administrator til Center for Vaccineforskning på Statens Serum Institut

Ansøgningsfrist: 26. februar 2017

Vi tilbyder en stilling i et spændende internationalt forskningsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt et meningsfyldt arbejde i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø. Har du lyst til at komme med på et hold af frontløbere, og gøre en forskel inden for international sundhed, så er dette muligheden for dig.  
 
Om os  
Statens Serum Instituts Center for Vaccineforskning fokuserer på basal og translationel vaccineforskning. Vaccineforskningen understøtter det danske vaccineberedskab, og vi arbejder målrettet for at forbedre verdenssundheden gennem forskning i og udvikling af vacciner. Vi er internationalt anerkendt for forskning og udvikling af nye vacciner mod Tuberkulose, Polio og Klamydia. Vores forskning er internationalt førende og foregår i et tæt samarbejde med en række udenlandske institutioner. Vi er støttet af store eksterne fonde som Gates Foundation, EU’s Forskningsprogrammer, Innovationsfonden og Det Frie Forskningsråd.  
 
Dine arbejdsopgaver  
Du vil få en central rolle med fingeren på pulsen inden for et af Statens Serum Instituts vigtigste indsatsområder. Stillingen vil involvere begrænset personaleledelse. Du vil indgå i et velfungerende team, men løser dine opgaver selvstændigt sammen med vaccineområdets ledelse.  
 
De primære arbejdsopgaver i stillingen er:  
• Administrativ tovholder. Vi har brug for, at du holder det administrative overblik inden for områdets økonomiske aktiviteter og hjælper til med at skabe optimale rammer for forskningsaktiviteterne.  
• Koordination af arbejdsopgaver i det administrative team.  
• Etablering og vedligehold af administrative rutiner. Du vil fungere som et naturligt samlingspunkt for information, og du skal følge op på igangsatte aftaler og initiativer.  
• Økonomisk administration, herunder regnskaber og budgettering til fonde. Du får ansvaret for at opretholde det fulde overblik over centerets økonomi.  
 
Dine kvalifikationer  
Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse med alsidige kompetencer inden for administration og økonomi. Derudover forventer vi, at du:  
• er struktureret og selvstændig med et godt overblik  
• kan dokumentere solid erfaring med fondsadministration under EU´s rammeprogrammer og gerne fra flere af de øvrige nationale og internationale bevillingsgivere  
• navigerer ubesværet med tal og kan opstille et budget  
• er initiativrig og har gode samarbejdsevner.  
 
Desuden skal du have interesse for regnskab, da du får til opgave at holde overblik over vores forskningsmidler samt centerets overordnede økonomi.  
  
Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Der er tale om en varig stilling med tiltrædelse 1 april eller snarest muligt derefter.  
 
Vil du vide mere?  
Du kan få yderligere information om stillingerne ved at henvende dig til afdelingschef Frank Follmann på 3268 8296 eller seniorforsker Ida Rosenkrands på 3268 3721.  
 
Er du interesseret?  
Så send os din ansøgning med CV via jobsiden på www.ssi.dk senest den 26. februar 2017. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.


Statens Serum Institut arbejder på at styrke sundheden og forhindre sygdom. Det sker via overvågning og diagnosticering af sygdomme, forskning på internationalt niveau, produktion og forsyningssikring af vacciner, indsamling af sundhedsdata og udvikling af sundheds-it.

Statens Serum Institut er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 1500 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder.

 

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.