PDF-ikonPrintikon

Vi søger en dygtig og engageret laborant eller bioanalytiker med gåpåmod!

Ansøgningsfrist: 30. april 2017

Har du stor erfaring med PCR/DNA baserede analyser? Er du omhyggelig med dit arbejde? Har du lyst til at være med til at udvikle fremtidens analyser? Og har du lyst til at gøre en forskel for tuberkulosepatienter? Så tilbyder vi et meningsfyldt arbejde til dig blandt gode kollegaer. Vi søger nemlig en engageret, motiveret og fagligt dygtig laborant eller bioanalytiker til specialdiagnostik og forsknings- og beredskabsrelaterede opgaver i Afdeling for Tuberkulose og Mykobakterier, som er en del af statens infektionsberedskab på Statens Serum Institut.  
 
Afdelingens arbejdsopgaver:  
• Laboratoriebaseret overvågning af human tuberkulose  
• Mykobakteriediagnostik på humane-, dyre- og miljøprøver  
• Forskning og udvikling indenfor laboratoriets kerneområder  
• Har referencefunktioner for WHO og ECDC  
• Modtager godt 20.000 prøver årligt og foretager ca. 40.000 analyser.  
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være:  
• Identifikation og karakterisering af mykobakterier med forskellige DNA baserede metoder som PCR, line-probe assay og sekvensering  
• Fluorescensmikrosopi og dyrkning af prøver  
• Udpakning og registrering af patientprøver  
• Medvirken til forskningsprojekter.  
 
Har du det rigtige drive, og tør du tage ansvar og gribe det som kommer til dig, vil vi give dig gode muligheder for at få kendskab til flere teknologiske platforme samt at udvikle dine laboratoriemæssige og evt. ledelsesmæssige kompetencer. I starten vil arbejdet dog være præget af mere rutinepræget oplæring i at arbejde i et fareklasse 3 laboratorie på sikker vis.  
 
Din baggrund:  
Vi forestiller os, at du er uddannet laborant eller bioanalytiker, og at du har en solid laboratorieerfaring. Vi lægger stor vægt på, at du er selvstændig og ansvarlig med stort engagement og lyst til at give en hånd med, hvor der er brug for det. Derudover:  
• Dokumenteret længerevarende erfaring med PCR/DNA baserede metoder  
• Fortrolig med Officeprogrammer, bl.a. Word, Excel, Outlook men også gerne Access, prøvebesvarelsessystem og analyseprogrammer  
• Kendskab til at arbejde i akkrediteret laboratorie  
• Har ansvarsfølelse, ordenssans, er grundig og systematisk  
• Har stærke sproglige egenskaber på dansk og engelsk  
• Er engageret og interesseret i at indgå i et team  
• Er fleksibel og kan holde fokus i pressede situationer uden at miste dit gode humør  
• Trives med at noget af arbejdet er rutinepræget  
 
Afdeling i udvikling:  
Vi har mere end 100 års erfaring med mykobakteriediagnostik, men vi er ikke faldet i søvn! Vi er engagerede i nationale og internationale projekter og rapportering, bl.a. i samarbejde med kliniske hospitalsafdelinger, universiteter, WHO og ECDC. Vi forsker indenfor områderne; mykobakteriologi, molekylærepidemiologi, TB-kontrol og klinik. Vi er ca. 21 fastansatte og har herudover flere tilknyttede videnskabelige medarbejdere.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår:  
Ansættelse sker afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund i henhold til:  
• gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) samt gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).  
• gældende organisationsaftale for bioanalytikere samt gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10- Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten).  
 
Der er tale om en varig fuldtidsstilling.  
 
Vil du vide mere?  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte ledende laborant Pia Kristiansen, tlf. 3268 3731. Alternativt Afdelingschef Troels Lillebæk, tlf. 32683704, eller Fagchef Erik Svensson, tlf. 32683824  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ugerne 18+19+20  
 
 


Statens Serum Institut arbejder på at styrke sundheden og forhindre sygdom. Det sker via overvågning og diagnosticering af sygdomme, forskning på internationalt niveau, produktion og forsyningssikring af vacciner, indsamling af sundhedsdata og udvikling af sundheds-it.

Statens Serum Institut er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 1500 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder.

 

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.