PDF-ikonPrintikon

Læge til Afdeling for Infektionsepidemiologi og Forebyggelse

Ansøgningsfrist: 31. juli 2017

Har du lyst til at arbejde med forebyggelse og bekæmpelse af smitsomme sygdomme sammen med engagerede kolleger i et tværfagligt og internationalt miljø?  
 
Til Afdeling for infektionsepidemiologi og Forebyggelse søger vi en læge med erfaring inden for samfundsmedicinske arbejdsområde.  
 
Om os  
Afdeling for Infektionsepidemiologi og Forebyggelse arbejder med forebyggelse af smitsomme sygdomme. Dette foregår dels ved overvågning af smitsomme sygdomme og børnevaccinationsprogrammet samt undersøgelse og udredning af eventuelle udbrud. Vi rådgiver desuden myndigheder og sundhedsvæsenet om vaccinationer, smitsomme sygdomme og infektionshygiejne, og formidler viden gennem de ugentlige nyhedsbreve og via Statens Serum Instituts hjemmeside.  
 
I Afdeling for infektionsepidemiologi og Forebyggelse er vi ca. 35 ansatte med både sundhedsfaglig, akademisk og administrativ baggrund. Stillingen vil være tilknyttet sektion for vaccineforebyggelige sygdomme.  
 
Dit arbejde  
Dine opgaver vil omfatte:  
• Deltagelse i overvågningen af smitsomme sygdomme, i særdeleshed influenza, herunder bearbejdning og formidling af data.  
• Rådgivning af sundhedsvæsenet om smitsomme sygdomme og børnevaccination.  
• Forsknings-, dokumentations- og udviklingsopgaver inden for det infektionsepidemiologiske område.  
• Mulighed for at opnå erfaring inden for internationalt samarbejde.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du har en kandidatgrad i medicin suppleret med klinisk erfaring, gerne med relation til smitsomme sygdomme.  
Derudover ligger vi vægt på, at du:  
• har erfaring indenfor det samfundsmedicinske arbejdsområde.  
• har erfaring indenfor epidemiologisk metode og forskning, gerne svarende til PhD niveau.  
• behersker flydende dansk og engelsk i skrift og tale.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams samt være initiativrig og udvise godt overblik en dynamisk hverdag. Du skal derfor have lyst til at arbejde i et travlt miljø, hvor du vil opleve, at der også bliver stillet krav til dine samarbejdsevner.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Foreningen for Yngre Læger vedr. læger i Staten, herunder bilag 3 om Læger på Sundhedsministeriets område.  
 
Vi forventer at du kan tiltræde den 1. september 2017. Ansættelsen er tidsbegrænset til to år.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder og afdelingslæge Palle Valentiner-Branth, tlf. 32683269 (træffes bedst uge 27-28) eller afdelingschef og overlæge Tyra Grove Krause, tlf. 32688613 (træffes bedst i uge 30).  
 
Er du interesseret?  
Send os din ansøgning med CV elektronisk via jobsiden på www.ssi.dk/job senest mandag den 31. juli 2017. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 32-33.  Statens Serum Institut arbejder på at styrke sundheden og forhindre sygdom. Det sker via overvågning og diagnosticering af sygdomme, forskning på internationalt niveau, produktion og forsyningssikring af vacciner, indsamling af sundhedsdata og udvikling af sundheds-it.

Statens Serum Institut er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 1500 medarbejdere. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Statens Serum Institut lægger stor vægt på løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder.

 

Relateret indhold

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan du søger en stilling på SSI eller til rekrutteringsforløbet, kan du sende en mail til .

Uopfordrede ansøgninger
Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik
Vil du vide mere om muligheden for ansættelse i løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik, kan du læse mere om det på siden Løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik. Her har du også mulighed for at uploade din ansøgning og CV.

Jobs

Jobagent

Fandt du ikke det du søgte, så tilmeld dig vores jobagent og få besked besked næste gang vi annoncerer en stilling.