PDF-ikonPrintikon

Her logger du på dit spørgeskema

Indtast dit password i feltet nedenfor, så kommer du direkte til dit spørgeskema.

Dit password skal indeholde en bindestreg, fx. F3DY5G-A.

Indtast dit password:


Ung med mobil og røde sko

Du kan udfylde 18-års skemaet på din mobil

 

Har du fået en invitation til 18-års undersøgelsen?

Er du 18 år og med i BSIG får du i 2016 en henvendelse fra os på mail, i e-boks eller på SMS. Du kan logge på spørgeskemaet i feltet ovenfor. Læs mere om undersøgelsen her: 18-års undersøgelsen

Er du klar til digital post?

BSIG opfordrer alle deltagere over 15 år til at aktivere deres digitale postkasse. Se hvordan du gør det på www.borger.dk eller på www.e-boks.dk.

BSIG vil fra 1. november 2014 udfase papirbrevet. Hvis vi ikke har din email-adresse, vil vi efterhånden gå over til at sende henvendelser til din digitale postkasse. Du kan også forvente at få henvendelser pr. SMS, hvis du har opgivet dit mobilnummer til os.

Har du problemer med at logge på?

Send os gerne et skærmbillede fra din computer, som den ser ud, når du går i stå. Det gør det nemmere for os at hjælpe dig. Skriv også navn og password og send det hele til

Et skærmbillede  - eller screen dump - tager du ved at holde knappen "ctrl" nede og trykke på knappen "prt sc" (print screen) på dit tastatur. Derefter går du over i dit mailprogram og klipser billedet ind i en ny mail med ctrl+v.

Har du en MAC, så kan du tage billedet ved at holde skift (↑) + kommando (⌘) + 3 nede, hvorefter en kopi af dit skærmbillede nu ligger som PNG billedefil på dit skrivebord. Vedhæft billedet i din mail.

Send mailen til

Du kan kun logge på, når du er inviteret

Som deltager i BSIG bliver du inviteret til vores forskellige spørgeundersøgelser. Du får en særlig mail eller et brev med et nyt login til hver undersøgelse. Du kan altså ikke "genbruge" et tidligere login.

 

 

 

Sidst redigeret 4. november 2015